O nama

TG Stil je tvrtka specijalizirana za prodaju, ugradnju i održavanje podnih obloga. Na tržištu smo se profilirali kao tvrtka koju odlikuje profesionalna i visokostručna ugradnja i vrhunska kvaliteta ugrađenih materijala.

Distribuiramo program švedskog proizvođača  Tarkett, vodećeg svjetskog proizvođača podnih obloga čiji proizvodi zadovoljavaju najviše standarde u odnosu na duljinu trajanja, ekonomske i ekološke standarde, ergonomičnost i dizajn, a bogata paleta dezena omogućava ugradnju u sve vrste interijera.

 

Usluga ugradnje

Radove na ugradnji izvodimo iznimno kvalitetno i profesionalno pridajući posebnu pozornost namjeni i karakteristikama prostora. Višegodišnje iskustvo stečeno u bliskoj suradnji s našim korisnicima i projektantima omogućava nam da u svim fazama projekta budemo usmjereni na rješavanje problema, bez obzira o kojoj fazi radova je riječ.

Više od 300.000 m2 ugrađenih podnih obloga jamstvo su naše mogućnosti kvalitetnog odgovaranja na sve zahtjeve klijenata bez obzira na složenost radova ili veličinu objekta.

 

Sjedište i adresa

Zagreb (HR) : CMP Savica Šanci, Obrtnička 1, 10 000 Zagreb

München (D): Bayerstraße 13/3Stock, 80335 München